Swimmingpool

Vi udfører primært epoxy- og microcementbelægninger i private og offentlige swimmingpools.

Renovering af pool

Har du en pool, der trænger til at blive renoveret? Eller ønsker du at give din pool et eksklusivt og flot udtryk? Så kan Jysk Coating hjælpe dig med renovering af pool.

Vi udfører primært epoxy- og microcementbelægninger i private og offentlige swimmingpools. Vi kan også stå for totalentreprisen af swimmingpoolen med hjælp fra vores gode samarbejdspartnere. Kontakt os endelig og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med renovering af pool.

Både epoxy og microcement kan anvendes til swimmingpools hos

Hoteller ▪︎ Spaer ▪︎ Private ▪︎ Offentlige ▪︎ Sommerhuse ▪︎ Indendørs, som udendørs

Renovering af pool og etablering af pool – vi hjælper med det hele

En pool er en fantastisk luksus både i private hjem, i sommerhuse, på hoteller og i spaer

Men en pool kræver en del løbende vedligeholdelse, og med tiden kan det være nødvendigt med en pool renovering. Hos Jysk Coating er vi eksperter i at lægge ny belægning i forbindelse med renovering af pool såvel som ved etablering af helt nye swimmingpools for både private og for erhverv.

Ved renovering af pool er vi leveringsdygtige i to typer af specialbelægning – epoxybelægning samt microcementbelægning. Hvilken, du skal vælge, kommer helt an på dine ønsker for funktionalitet samt design. Vi sørger naturligvis for et gulv i virkelig høj kvalitet i forbindelse med renovering af pool, som du og brugerne af poolen kan få glæde af i mange år fremover, og som matcher lige præcist de krav, du har til dit gulv.

Går du med tanker om at få lavet en swimmingpool? Men hvordan laver man en swimmingpool? Det er noget, vi hos Jysk Coating sagtens kan hjælpe dig med. Vi har nogle rigtig gode samarbejdspartnere, der er specialister i at lave swimmingpools til alle typer af brancher og i alle typer af huse. Sammen kan vi give dig din drømmepool, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvad end det drejer sig om renovering af pool eller etablering af en helt ny pool.

Giv din pool et nyt udtryk ved hjælp af renovering af pool

En pool renovering kan gøre meget mere end bare at sikre din pool til de næste mange år – du har også mulighed for at give din pool et helt nyt udtryk, alt efter hvilken form for belægning du vælger

Vælger du Jysk Coating i forbindelse med renovering af pool, har vi mulighed for at lægge to typer af specialbelægninger.

Først og fremmest er epoxy til pool et oplagt valg. Epoxybehandlingen vil give din swimmingpool en hård og glat overflade, som vil være lettere at holde ren. Epoxyen vil derudover give swimmingpoolen en god slidstyrke og et rent look. Epoxy til pool er derfor helt perfekt til dig, der ønsker et enkelt og vedligeholdelsesnemt resultat i forbindelse med renovering af pool.

Dernæst er vi specialister i pool microcement. Microcementbelægningen vil give din swimmingpool et lækkert råt betonlook. Microcement er således ideelt for den mere eksklusive og nymoderne swimmingpoolsejer eller for hotel- og spabranchen. Så skab en flot og luksuriøs finish med microcement i forbindelse med renovering af pool.

Renovering af pool? Vi er din ekspert i specialbelægninger

Går du med drømme om at foretage en renovering af pool, og ønsker du et gennemarbejdet, flot og knivskarpt resultat?

Så skal du ikke tøve med at tage fat i Jysk Coating. Vi har over 30 års erfaring med specialbelægninger, og vi kan puste nyt liv i din swimmingpool i forbindelse med din renovering af pool.

Uanset om du vælger pool microcement eller pool epoxy, er du garanteret et flot gulv, der passer perfekt til dine behov og naturligvis også omgivelserne. Du er mere end velkommen til at tage os med på råd allerede fra start af, da vi også gerne hjælper dig med at finde frem til, hvilken type specialbelægning der passer bedst til din pool.

Giv os et kald på telefon (+45) 51 17 61 10 eller send os en mail på info@jyskcoating.dk i forbindelse med renovering af pool – så hjælper vi dig med at opnå den pool, du altid har drømt om.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service