Microcement

Microcement er løsningen til dig, der har sans for den rå og nymoderne betonstil.

Microcement gulv

Microcement er løsningen til dig, der har sans for den rå og nymoderne betonstil. Ved et microcement gulv er du sikker på at få udført et speciallavet gulv, da gulvet får forskellige variationer i finishen alt efter udføreren af gulvet.

Microcement gulv kan blandt andet lægges følgende steder

Nybyggeri ▪︎ Renovation ▪︎ Kontor ▪︎ Showroom ▪︎ Forretninger ▪︎ Swimmingpools

En unik og eksklusiv specialbelægning

Drømmer du om et nyt gulv, hvor fleksibilitet, holdbarhed og en flot finish går op i en højere enhed?

Så bør du overveje at få lagt et microcement gulv. Her får du uanede muligheder for at skabe et nordisk og eksklusivt udtryk både inde såvel som ude, samtidig med at du får et gulv, der er lavet til at kunne holde.

Et microcement gulv bliver lavet af et tyndt, men yderst slidstærkt og holdbart lag cement. Det unikke ved dette produkt er, at det er muligt at tilføje det på nærmest alle typer af overflader. Så ønsker du et nyt gulv uden det store arbejde, er et microcement gulv lige sagen.

Hos Jysk Coating er er vi eksperter i microcement gulve, så leder du efter et sted, hvor du kan få lagt et gulv i microcement i Nordjylland eller resten af Danmark – så tag endelig os med på råd.

Derfor skal du vælge et microcement gulv

Et microcement gulv er den perfekte gulvløsning til dig, der ønsker at forvandle din bolig og give den et unikt og virkeligt flot udtryk

Det rå betonlook er noget, der er ved at vinde indpas, og med et microcement gulv får du mulighed for at få et moderne gulv, der samtidig er praktisk og holdbart.

Vælger du et microcement gulv, kan du blandt andet se frem til følgende fordele:

  • Microcement gulv er slidstærkt og har en lang levetid
  • Det kan bruges inde såvel som ude
  • Giver ethvert rum et eksklusivt touch
  • Stor fleksibilitet i forhold til overflade
  • Mulighed for at få microcement i farver alt efter dit ønske

Derudover er et nyt microcement gulv en hurtig løsning for dig, der ønsker at transformere dit hjem og give det et friskt pust. Du slipper for byggerod og byggestøv, da det ikke er nødvendigt at rive eksisterende gulve af, og da det bliver lagt på i mange tynde lag, har microcement gulv en hurtig tørretid. Sidst, men ikke mindst, er et microcement gulv ikke tykkere end 4-5 mm, hvilket er en klar fordel i forhold til paneler, dørtrin og lignende. Et gulv i microcement er et godt køb – til enhver tid.

Indret dit hjem med et flot microcement gulv

Microcement gulv kan tilpasses alt efter din smag

Et microcement gulv kan nemlig formes på et utal af måder – i farve, tonevariationer, effekter og finish. Du kan vælge blandt en bred vifte af tilgængelige microcement farver og vælge det sidste touch – det kunne være en mat, blank eller naturlig finish.

Det betyder, at du let som ingenting kan skabe lige præcist det look, du ønsker, med et microcement gulv. Ønsker du eksempelvis et microcement gulv med det rå og rustikke betonlook? Eller er du mere til skinnende overflader og elegante rene linjer? Alt er muligt, hvis du vælger et gulv i microcement, og hos Jysk Coating kan vi naturligvis imødekomme alle dine ønsker i forbindelse med dit microcement køb.

Få lagt dit microcement gulv af Jysk Coating

Er et microcement gulv lige løsningen for dig?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Jysk Coating. Vi udfører microcement i Nordjylland og resten af Danmark, og vi har over 30 års erfaring inden for specialbelægning.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, kan du ringe til os på telefon (+45) 51 17 61 10 eller sende os en mail på info@jyskcoating.dk –  vi er altid klar på at hjælpe dig i mål med dit næste gulvprojekt.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service