Epoxygulve

Hos Jysk Coating er vi eksperter i epoxygulv, og vi sørger for et solidt og flot gulv i alle typer af rum.

Epoxygulve i Aarhus og hele Nordjylland

Ønsker du et slidstærkt gulv, der kan leve op til alle dine krav i forhold til holdbarhed og æstetik?

Så bør du helt sikkert overveje epoxygulve. Det er velegnet til stort selv alle gulve i private boliger såvel som i erhverv, hvor det er nødvendigt med et rengøringsvenligt, fugefrit og yderst holdbart gulv i høj kvalitet. Hos Jysk Coating er vi eksperter i epoxygulve, og vi sørger for et solidt og flot gulv i alle typer af rum. Vi laver epoxygulve i hele Aarhus og hele Nordjylland.

Derfor skal du vælge epoxygulve

Et epoxygulv er ekstremt slidstærkt ▪︎ Et epoxygulv er holdbart ▪︎ Et epoxygulv kræver minimum vedligeholdelse ▪︎ Et epoxygulv er rengøringsvenligt og hygiejnisk ▪︎ Et epoxygulv kan laves skridsikkert

Hvad er epoxy?

Hvad er epoxy? Det er et spørgsmål, vi ofte bliver mødt med

Det er et tokomponent materiale, der består af en binder og en hærder. Resultatet er et meget stærkt bindemiddel, og ofte bliver epoxy også blandet sammen med andre elementer for at gøre ting ekstra slidstærke – det gælder blandt andet lim og fugemasse.

På grund af dets egenskaber er epoxy også blevet populært at bruge som gulvbelægning – og det har vi specialiseret os i her hos Jysk Coating. Epoxy er, når det bliver blandet rigtigt, hurtigt om at hærde og har en ekstrem slidstyrke, som du ikke finder i mange andre typer af gulve – ønsker du derfor et gulv, der næsten ikke er til at slide op, og som kan holde til store belastninger? Så er et epoxy gulv måske det rette valg for dig.

Et slidstærkt gulv til både erhverv og privat

Epoxy er et yderst anvendeligt gulv, der på grund af sine egenskaber kan anvendes stort set hvor som helst, hvor der er behov for et robust og sikkert gulv, der kan klare det meste

Især inden for erhverv er et epoxy gulv et rigtig godt valg.  Et epoxy gulv kan klare selv tung industri, det kan tåle at blive belastet af biler, lifte og lignende, og så kan det laves ekstra skridsikkert, hvorfor det sikrer fri og sikker bevægelighed for enhver, der går på det. Epoxy gulv er især godt til blandt andet autoværksteder, garager, lagergulve, fabrikker og andre industrigulve, hvor der bliver stillet høje krav til sikkerhed, slitage og holdbarhed.

Et epoxy gulv er dog ikke kun et rigtig godt gulv til erhverv. Ønsker du et robust, anvendeligt og flot gulv i dit hjem, er det også et fantastisk gulv til privat en. Et epoxy gulv kan holde til det meste, det er blødt at gå på, og så er det nemt at holde, hvilket er yderst attraktivt for den travle familie.

Skab det rette æstetiske udtryk med et flot epoxy gulv

Et epoxy gulv er blevet en foretrukken gulvløsning for mange, da det er muligt at tilpasse det, og fordi det kommer i et væld af forskellige overflader og farvevarianter

Derfor kan du altid få skræddersyet et epoxy gulv, der passer perfekt til dine omgivelser.

Hos Jysk Coating er vi eksperter i at lægge epoxy gulv, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige overflade og den rette farve, som kan matche atmosfæren og boligen. Et epoxy gulv kan, alt efter den endelige finish, passe til alt lige fra det skandinaviske hjem præget af rene linjer til den rå og urbane lejlighed, hvor man ønsker en indretning med ekstra kant. Epoxy gulv mister hverken glans eller farve med tiden, og derfor vil det bibeholde sit knivskarpe og flotte udtryk i rigtig lang tid – og derfor vil du også kunne få rigtig meget glæde af et gulv i epoxy.

New-Yorker gulv

New-Yorker gulvet er løsningen til dig, der ønsker det rå betonlook

Selve gulvtypen er bygget op ad flere omgange for at kunne skabe det rå betonlook. Gulvet er bygget op med epoxy-primer og så en indfarvet flydespartel. Til sidst anvender vi en PU-topcoat.

New-Yorker gulvet fås i forskellige farver og mønstre og med blank eller mat overflade. Så selve gulvtypen har mange muligheder og valg, som passer ind til den private boligejer eller virksomheden.

New-Yorker gulvet kan anvendes til:

 • Stuen
 • Gangarealer
 • Forretninger
 • Showroom
 • Restauranter

Perginol-gulv

Perginol gulv er en dekorativ belægning af tokomponents opløsningsmiddelfri epoxy, der fås i mange forskellige farver. Det er nemt at lave mønstereffekter, og udseendet på dit epoxy gulv kan ændres ved at bruge forskellige spåner.

Perginol gulv er velegnet til hygiejnisk krævende miljøer, hvor der stilles store krav til rengøring, f.eks. i laboratorier og renrum. Den dekorative, slidstærke belægning passer fint til butiksmiljøer, udstillinger, frokoststuer osv.

Fordele ved perginol-gulv:

 • Vandtæt belægning med meget høj kemikalie resistens
 • Fugefri overflade
 • Rengøringsvenlig
 • Meget høj slidstyrke
 • Mange designmuligheder
 • Fås med skridsikring
 • Marine-godkendt (MED-D certifikat)

Lad Jysk Coating om dit epoxy gulv og få det bedste resultat

Hos Jysk Coating har vi over 30 års erfaring, når det kommer til specialbelægninger til gulve

Vi er især eksperter inden for epoxy gulve, og derfor kan du også trygt lægge din opgave i vores hænder – vi sørger for et holdbart, flot og gennemarbejdet epoxy gulv til enhver tid.

At vælge det rette epoxy gulv kan være svært – derfor står vi gerne til rådighed med kompetent rådgivning, så du får de bedste forudsætninger for at vælge et epoxy gulv, der matcher dine behov og ønsker. Tøv endelig ikke med at give os et kald på telefon (+45) 51 17 61 10 eller skrive til os på info@jyskcoating.dk – vi kan helt sikkert hjælpe dig med at få det gulv, du altid har drømt om.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service