Privat

Ønsker du et flot og holdbart gulv til din bolig? Og er du på udkig efter noget lidt andet end det traditionelle trægulv eller linoleumsgulv?

Gulv til privat

Jysk Coating er specialister i gulv til privat, og vi kan hjælpe dig med et lækkert gulv i eksempelvis epoxy, polyurethan eller microcement, der ikke kun er superflot, men også modstandsdygtig mod dagligdagens strabadser.

Derfor skal du vælge vores gulv til privat

  • Du får et unikt gulv til privat
  • Mulighed for at tilpasse gulvet efter dine behov
  • Vores gulv til privat er slidstærkt og holdbart
  • Du får et gulv, der er let at vedligeholde
null

Microcement

Læs mere her

null

Epoxygulve

Læs mere her

null

PU-Comfort

Læs mere her

null

Swimmingpool

Læs mere her

Gulv til privat – mange fordele ved at vælge specialbelægning

Har du længe gået med tanker om at skifte dit nuværende gulv ud med en anden smart gulvløsning? Eller står du over for et nybyggeri, og ønsker du at pifte det op med et spændende og flot gulv til privat? Så kan vi hos Jysk Coating hjælpe dig med en unik specialbelægning til dit gulv. Hos Jysk Coating er vi eksperter i gulv til privat, og vi leverer skræddersyede og funktionelle løsninger til Nordjylland og resten af Danmark.

Vi har specialiseret os i de unikke fugefri gulve – herunder epoxygulve, gulve i polyurethan, microcement samt comfort gulve. Epoxy gulv og andre specialbelægninger er ofte anvendt til erhverv og industri, da der her er tale om et særligt slidstærkt gulv, der kan holde til det meste – derudover er de utroligt lette at vedligeholde.

På grund af disse egenskaber bliver det oftere og oftere anvendt som gulv til privat. Det har samtidig også et flot og stilrent look, hvilket passer ind i det meste nybyggeri og den moderne indretning. Så er du på udkig efter et gulv til privat, der kan leve op til alle dine krav i forhold til vedligeholdelse, holdbarhed og æstetik, er et gulv til privat fra Jysk Coating et oplagt valg.

Her kan du anvende vores gulv til privat

Når det kommer til gulv til privat, så er det altid en rigtig god ide at vælge et slidstærkt gulv. Du tænker måske ikke meget over det i hverdagen, men dit gulv bliver hver dag udsat for sko, bare fødder, møbler, der skrider hen over det, rengøringsmidler, legetøj og meget, meget andet. Ønsker du derfor et nyt gulv til privat, der ikke kun er super holdbart, men som stadig passer flot ind i din bolig, er et af vores gulve det oplagte valg. Hos Jysk Coating har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer af gulv til privat – gulve i forskellige farver, gulve, der er skridsikre, udendørs gulv, kælder gulv og meget, meget mere.

Vi kan med andre ord hjælpe dig med at få et praktisk og funktionelt gulv til privat, som samtidig tilføjer noget helt særligt til din indretning. Derudover har vi også mulighed for at skabe et rigtig flot udendørs gulv eller en lækker belægning i din swimmingpool. Hos Jysk Coating kan du nemlig vælge mellem følgende specialbelægninger:

  • Epoxy gulv
  • Microcement
  • PU Comfortgulve
  • Belægning til swimmingpools

Ønsker du et råt udtryk i din bolig, er et epoxygulv et oplagt valg. Det er et unikt gulv til privat, og det er muligt at skabe alt lige fra de flotte New-Yorker gulve til gulve, der imiterer beton. Det er perfekt til alt lige fra stuen til dine gangarealer, og du er sikker på at få et gulv til privat, der er yderst holdbart og nemt at holde. Er du vild med betonstilen, kan du med fordel også tage et gulv til privat i microcement med i dine overvejelser, da du med denne type gulv får det helt rette rå look. Ønsker du et ekstra slidstærkt kælder gulv, et gulv, der er ekstra lydabsorberende og har en superflot finish, er PU Comfortgulve af polyurethan et oplagt valg. Disse gulve kan stort set bruges i alle boligens værelser, og dem kan du få glæde af i rigtig lang tid.

Her kan du anvende vores gulv til privat

Mangler du en professionel gulvspecialist, der kan hjælpe dig med at finde det helt rette gulv til privat? Så er Jysk Coating et oplagt valg. Vi er et team af dygtige og kompetente medarbejdere, der gerne gør et ekstra stykke arbejde for at sikre, at du får et gulv til privat, der matcher dine behov og ønsker for holdbarhed og æstetik.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til nyt gulv til privat? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 51 17 61 10 eller sende os en mail til info@jyskcoating.dk.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service