Vandtætningsmembran

Vandtætningsmembran til beskyttelse af betonkonstruktion.

Vandtætningsmembran

Hos mange byggeprojekter er det nødvendigt, med en vandtætningsmembran for beskyttelse af betonkonstruktionen. Det er specielt betonkonstruktioner, som bliver udsat for direkte vandtryk eller opstigende fugt, der kræver påførelse af vandtætningsmembran. Har du nogle spørgsmål vedrørende vandtætningsmembraner, er du altid velkommen til at kontakte os.

Generelle fordele ved vandtætningsmembraner:

DGNB-certificerede ▪︎ Øget levetid af betonen ▪︎ Godkendt til drikkevand ▪︎ God sulfatbestandighed

Sikr din betonkonstruktion med vandtætningsmembran

Mange betonkonstruktioner har brug for, påførelse af vandtætningsmembran for skabelse af en beskyttende membran, mod vandtryk og fugt i betonkonstruktionen.

Det er derfor nødvendigt at få påført en vandtætningsmembran, på de nødvendige flader for at beskytte betonkonstruktionen og forbedre konstruktionen. Der er flere forskellige vandtætningsmembraner, der har hver deres specifikke styrke mod vandtryk og fugt.

Vi udfører forskellige vandtætningsmembraner

Jysk Coating påfører forskellige former for vandtætningsmembraner. Vi påfører
vandtætningsmembran til kælder, sokkel, spildevandstanke, parkeringskældre og elementdæk i etagebyggerier. Det er afhængigt af dit projekt for hvilken vandtætningsmembran, der skal påføres din betonkonstruktion.

Vi udfører vandtætningsmembran i hele Danmark. Så du er altid velkommen til at give os en mail på info@jyskcoating.dk eller give os et kald på telefon (+45) 51 17 61 10.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os