Støvbinder

Støvbinder er en forsegling af betongulvets overflade, hvorved rengøring og vedligehold af betongulvet bliver væsentligt nemmere.

Støvbindere

Opnå nemmere rengøring med støvbinder

Støvbinder er en forsegling af betongulvets overflade, hvorved rengøring og vedligehold af betongulvet bliver væsentligt nemmere. Rengøringsomkostninger vil i sammenhæng med udførelse af støvbinder blive nedsat, idet selve rengøringen bliver væsentligt nemmere.

Støvbinder gulvet kan f.eks anvendes til:

Lagre ▪︎ Teknikrum ▪︎ Parkeringshuse ▪︎ Industri

Typer af støvbinder

Der findes flere forskellige typer  støvbindere, til påførelse på betongulvet. Vi har to typer af støvbindere, hvor den ene er en transparent epoxy, der forstærker overfladens slidstyrke og reducerer støvgener samtidig med, arealet vil få et vådt udtryk. En binder med transparentepoxy er oplagt, hvis der senere ønskes en epoxy belægning på arealet.

Den anden type støvbinder, bliver påført på betongulvets overflade, hvor arealet bliver coatet med en imprægnering, der er vand- og støv afvisende. Det coatet areal vil efter behandlingen få samme kosmetiske udtryk, som før behandling. Ved valg af denne type af binder, vil man ikkeumiddelbart kunne efterbehandle arealet, før en dybdegående slibning.

Vi udfører støvbinder i hele Danmark. Så du er altid velkommen til at kontakte os på mail på info@jyskcoating.dk eller give os et kald på telefon (+45) 51 17 61 10

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os