PU-Comfort gulve

Hos Jysk Coating er vi eksperter i PU-Comfort gulve, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at få et nyt flot gulv.

PU-Comfort gulve

PU-Comfort gulv, også kendt som PU gulv, er blevet eftertragtet på grund af gulvets belastningsevne, nemme rengøring samt muligheden for et stort udvalg af forskellige farver og strukturer. De unikke egenskaber, PU-Comfort gulve har, har blandt andet medført, at flere udskifter deres linoleumsgulve og vinylgulve ud med et polyurethan gulv. Hos Jysk Coating er vi eksperter i PU-Comfort gulve, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at få et nyt flot gulv. Hvis du har nogle uddybende spørgsmål eller lyst til at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os.

PU gulve er især egnet til

kontormiljøer ▪︎ Gangarealer ▪︎ lejlighedskomplekser ▪︎ Forretninger ▪︎ Fitnesscentre ▪︎ Institutioner ▪︎ Sportshaller

PU-Comfort gulv er især egnet til

Hvad er polyurethan helt præcist? Og hvad er det, der gør det til et rigtig godt gulv?

Det forsøger vi her at give dig et svar på. Polyurethan er et vandtæt materiale, der består af to komponenter – polyurethan og en hærder. Til sammen udgør det et utrolig fleksibelt og holdbart plast, der udføres direkte oven på et lag bestående af eksempelvis beton eller træ.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om det er muligt at få lagt et PU-Comfort gulv oven på dit eksisterende gulv, og ellers hjælper vi dig gerne med at skabe det helt rette fundament for et PU-Comfort gulv.

Du får mange fordele ved at vælge et PU-Comfort gulv

Når du vælger et polyurethan gulv, eller et PU- Comfortgulv, som det også ofte bliver kaldt, vælger du et yderst fleksibelt gulv, der forener funktionalitet og lækkert design

Et polyurethan gulv er nemlig et moderne og virkeligt flot gummigulv, som ikke kun kan give et frisk pust til omgivelserne, men som også samtidig har en lang række forskellige egenskaber. Herunder:

  • Et polyurethan gulv er fugefrit og er nemt at vedligeholde
  • Det er let at rengøre og er derfor meget hygiejnisk
  • et PU-Comfort gulv er stødabsorberende, det er godt steder, hvor der er meget trafik – eksempelvis på gange
  • Et PU-Comfort gulv har en god lydisolering
  • Det er perfekt til steder, hvor der er er mulighed for faldskaber og behov for ekstra komfort
  • Det kan anvendes i alle rum – og både inde og ude

Derudover har polyurethan gulv også en anden attraktiv egenskab – nemlig dets evne til at nedbringe fodtrin og dæmpe lokalets støj. Disse egenskaber er årsagen til, at mange institutioner, skoler, sportshaller og forretninger anvender polyurethan gulve. Af samme årsag er der også mange, der vælger denne type gummigulv som akustikgulv.

Skab en flot finish med et moderne PU-Comfort gulv

Drømmer du om et nyt gulv, der både er let at holde og ser knivskarpt ud, så er et polyurethan gulv et oplagt valg

Her får du et gulv, der er helt fri for samlinger, og som du har mulighed for at få tilpasset i farve og finish alt efter, hvad du ønsker.

Et polyurethan gulv er nemlig utrolig fleksibelt, når det kommer til farve og struktur. Til det moderne og stringente byggeri kunne et flot lyst polyurethan gulv med skinnede finish være med til at fuldende de enkle nordiske linjer. Ønsker du et mere råt udtryk kan du vælge et mørkegråt gulv med mat overflade. Og ønsker du at få lagt et farverigt gulv, der matcher til din forretning, skolen eller noget helt tredje? Så kan det helt sikkert også lade sig gøre.

Er du i tvivl om, hvilken farve og finish der vil passe bedst hos dig, så tag endelig Jysk Coating med på råd. Vi har over 30 års erfaringer med specialbelægninger, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde det helt rette gulv.

Få lagt PU-Comfort gulv af en ekspert

Kunne du godt tænke dig at få et strømlinet og fugefrit gulv, er Jysk Coating eksperter inden for området

Vi udfører mange forskellige typer af specialbelægninger til erhverv, og vi ser det som vores fornemste opgave at matche dig med den rette type gulv – det kunne blandt andet være et polyurethan gulv.

Ønsker du at høre mere om vores PU-Comfort gulve? Eller vil du have et skræddersyet tilbud på et nyt flot gulv til dit hus? Så send os endelig en mail på info@jyskcoating.dk eller ring til os på (+45) 51 17 61 10.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os