Perginol gulve

Perginol gulv er en dekorativ belægning af tokomponents opløsningsmiddelfri epoxy, der fås i mange forskellige farver.

Perginol/Flake floor

Perginol gulv er en dekorativ og rengøringsvenlig belægning bestående af epoxy. Belægningen fås i mange forskellige farver. Det er nemt at lave mønstereffekter, og udseendet på dit epoxy gulv kan ændres ved at bruge forskellige spåner.

 

Fordele ved Perginol-gulv

Vandtæt belægning med meget høj kemikalie resistens  ▪︎ Fugefri overflade ▪︎ Rengøringsvenlig ▪︎ Meget høj slidstyrke ▪︎ Mange designmuligheder ▪︎ Fås med skridsikring ▪︎ Marine-godkendt (MED-D certifikat)

Anvendelses muligheder for Perginol.

Perginol gulv er velegnet til hygiejnisk krævende miljøer, hvor der stilles store krav til rengøring. Perginol belægningen anvendes f.eks. i laboratorier, omklædningsrum og renrum, eftersom epoxygulvet er fugefrit og dermed er rengøringsvenligt samt epoxygulvet kan fås med skridsikring.

Perginol belægningen forekommer hos mange forskellige erhvervsområder, idet belægningstypen er et epoxygulv med mange fordele og farven af gulvet fås i mange mønstre, hvor kun fantasien sætter grænser.

Forekomst af Perginol belægningen

Perginol belægningen kan anses med de mange mønstre og farvevalg, som epoxygulv typen Flake Floor. Flake Floor og Perginol er med sine mange farver og mønstre, dog ikke den samme belægningstype indenfor epoxygulve.

Perginol belægningen forekommer blandt andet hos:

Vi udfører Perginol belægning i hele Danmark. Så du er altid velkommen til at give os en mail på info@jyskcoating.dk eller give os et kald på telefon (+45) 51 17 61 10

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os