Marine

Vores marine gulve fås i forskellige typer og farver, så der er et stort udvalg af muligheder.

Marinegulve

Er det blevet tid til at skifte gulvet på skibet, på færgen eller på boreplatformen? Og leder du efter en solid, flot og holdbar løsning? Så kan Jysk Coating hjælpe dig med et nyt marine gulv i epoxy eller polyurethan. Vores marine gulve fås i forskellige typer og farver, så der er et stort udvalg af muligheder. Alle vores marine gulve bliver lavet med materialer, der er brandgodkendt iht. diriktiv 96/98/EC til maritimt brug (MED-D certifikat). Vores marine gulve er i høj kvalitet, og på grund af deres funktionalitet og fleksibilitet kan vi lave et marine gulv, der passer perfekt til dit behov.

Nogle af de krav, vores marine gulve opfylder

Stor kemikalieresistens ▪︎ Fugefri overflade ▪︎ Høj slidstyrke ▪︎ Rengøringsvenlig ▪︎ Skridsikring ▪︎ Mange farvemuligheder

Få et marine gulv i høj kvalitet

Jysk Coating har over 30 års erfaring med specialbelægninger, og vi har blandt andet specialiseret os i at levere robuste marine gulve til større skibe, færger samt boreplatforme

Ingen opgave er for kompleks for os, så har du brug for nye marine gulve, er du kommet til det helt rette sted. Vi dækker hele Danmark.

Der er rigtig mange fordele ved at få lavet marine gulve i vores specialbelægninger. Vores løsning lever op til alle krav, de er fleksible, og de kan modstå selv nogle af de allerhårdeste elementer på vandet – er du derfor på udkig efter nye marine gulve i høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid, er vores udførte marine gulve det oplagte valg.

Du får nogle marine gulve, der er fleksible og slidstærke. Du kan derfor få denne type marine gulve lagt lige der, hvor du har mest brug for det, og det kan holde til tung trafik. En anden fordel er, at vores marine gulve er lette at holde rene. De er fugefri, og de kan holde til at blive skrubbet og skuret på med højtryksrenser og rengøringsmidler, så det er let at holde en høj hygiejnestandard med vores marine gulve. Sidst, men naturligvis ikke mindst, er det også muligt at gøre dine nye marine gulve skridsikre, hvilket garanterer en sikker trafik hen over gulvet til enhver tid.

Her kan du med fordel bruge vores marine gulve

På grund af sine egenskaber er disse typer af specialbelægninger særligt egnet til mange forskellige overflader og marine gulve

Særligt til marine toiletter og det marine køkken kan vores specialbelægninger gøre en rigtig stor forskel for dig og dit skibs passagerer. Det kan med fordel også anvendes til andre typer af skibsgulve samt platforme, hvor du ønsker et marine gulv, der er let at holde og kan holde til selv store belastninger.

Men denne type marine gulv er ikke kun en praktisk løsning til marine toiletter, til det marine køkken eller til skibsgulvet. Det er også en moderne og stilren løsning, der kan komplimentere dit skib eller platform og give den et flot udtryk.

Vores specialbelægninger fås i et væld af forskellige farver, teksturer og mønstre, så du har mulighed for at få støbt marine gulve, som giver en perfekt finish til dit skib. Og fordi farven ikke blot er malet på gulvet, men er en del af alle lag af dit marine gulv, vil farven heller ikke blive slidt af eller falme med tiden.

Jysk Coating sørger for marine gulve til ethvert fartøj

Skal det gamle gulv skiftes ud med et nyt på dit store skib, eller er er det platformen, der skal have en ny og sikker belægning, og ønsker du marine gulve i høj kvalitet, kan Jysk Coating hjælpe dig med at få et flot, holdbart og slidstærkt resultat

Tøv ikke med at tage fat i os allerede i dag på telefon (+45) 51 17 61 10 eller på info@jyskcoating.dk, og sammen kan vi finde frem til den rette løsning for dig.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os