Belægninger til landbrug

Hos Jysk Coating er vi eksperter i specialbelægning, så mangler du et nyt staldgulv i høj kvalitet, skal du helt sikkert tage os med på råd.

Belægninger til landbrug

Opnå et slidstærkt gulv med et epoxygulv

Et staldgulv bliver dagligt belastet med tung trafik, kemikalier og industriel højtryksrengøring, så dit staldgulv skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor vælger mange landmænd at få en epoxy- eller polyurethan belægning på gulvene og væggene. Hos Jysk Coating er vi eksperter i specialbelægning til staldgulve, så mangler du en ny belægning på dit  staldgulv i høj kvalitet, skal du helt sikkert tage os med på råd.

Nogle af de krav, som vores belægninger til staldgulve opfylder

Stor slidstyrke ▪︎ Lang holdbarhed ▪︎ Fugefri belægning ▪︎ Tåler kraftig rengøring ▪︎ Kemikalieresistens ▪︎ God skridsikring

Få et slidstærkt staldgulv med lang levetid

Går du med tanker om at skifte det gamle staldgulv ud med et nyt i forbindelse med renovering af stald, er det ikke lige meget, hvilken gulvløsning du vælger

Et staldgulv skal nemlig kunne holde til lidt af hvert. Dyr, maskiner, kemikalier samt stor belastning er blot nogle af de ting, som dit staldgulv kan blive udsat for, hvorfor det er vigtigt, at du vælger en belægning, der er både funktionsdygtigt, slidstærkt og kan holde til at blive gjort rigtig godt rent – eventuelt ved hjælp af højtryk.

Hos Jysk Coating udfører vi epoxy- samt polyurethanbelægninger i stalde og industritanke. Dette gør vi, for at stalden eller tanken kan holde i lang tid og kan modstå både syreangreb og stor slitage på betonoverfladerne. En epoxy- eller polyurethan belægning vil ligeledes gøre rengøring af overfladerne nemmere.

Hvad end du vælger epoxy til stald eller polyurethan til stald, er du garanteret en virkelig god løsning, der kan holde til de daglige belastninger, som det kan blive udsat for. Både epoxy til stald samt polyurethan til stald er fleksibelt, og det er muligt at lave et staldgulv, der passer perfekt til dine behov, og som naturligvis også har et flot udtryk, der passer ind i omgivelserne. Epoxy er et utroligt slidstærkt materiale, og ønsker du et godt gulv, der eksempelvis kan optage vibrationer og bevægelser i undergulvet og dermed mindske risikoen for revnedannelse, så er et staldgulv i polyurethan et rigtig godt valg.

Lad Jysk Coating stå for dit nye staldgulv

Står du overfor en større renovering af en stald, eller overvejer du en ny overfladebehandling af betongulvet i din stald, så bør du vælge en af vores kvalitetsløsninger

Når du vælger et staldgulv lavet af epoxy eller polyurethan hos Jysk Coating, er du nemlig sikker på at få et skræddersyet staldgulv, som er lavet til at matche lige præcist dine behov og ønsker for dit nye staldgulv.

Har du besluttet dig for at skifte gulvet ud, men er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, kan du altid tage Jysk Coating med på råd. Vi tager gerne en grundig snak med dig om, hvad der kan lade sig gøre, og hvilken type staldgulv der vil være bedst for dig.

Vi har over 30 års erfaring med overfladebehandling af betongulve samt andre gulve, og med os som din samarbejdspartner er du sikker på at få et knivskarpt staldgulv lavet af et passioneret team.

Kontakt os, og kom et skridt tættere på et nyt staldgulv

Vil du være sikker på, at du får udført et staldgulv, der kan holde til dine dyr og maskiner og kan klare at blive gjort ordentligt rent, så er et staldgulv fra Jysk Coating et oplagt valg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi kan fanges på info@jyskcoating.dk eller på telefon (+45) 51 17 61 10, og vi er til enhver tid klar på at lave et nyt staldgulv uanset størrelsen og kompleksiteten på opgaven.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os