Industrigulv

Skal du have skiftet dit industrikøkken gulv, er det vigtigt, at du finder et gulv i høj kvalitet, der kan leve op til alle dine standarder.

Industrigulv til industrikøkkener

Der bliver stillet store krav til dit industrigulv – særligt industrigulve i fødevareindustrien skal kunne garantere en sikker bevægelse, kunne holde til termiske chok ved frost og kogende væsker, og så skal det også være let at holde rent for at sikre en høj hygiejnestandard. Skal du have skiftet dit industrigulv, er det derfor vigtigt, at du finder et industrigulv i høj kvalitet, der kan leve op til alle dine standarder. Og de industrikøkken gulve finder du hos Jysk Coating.

De krav, vores gulve blandt andet opfylder, er

Ridsefasthed ▪︎ Stor slidstyrke ▪︎ Høj kemikalieristens ▪︎ Vandtæt system, som tåler kraftige rengøringsmetoder ▪︎ Fugefri overflade ▪︎ Marine godkendt (MED-D certifikat)

Få lagt et nyt industrikøkken gulv af Jysk Coating

Der er store krav til hygiejne og sikkerhed inden for alle brancher i levnedsmiddelindustrien

Det betyder, at hvad end der er tale om en restaurant, et storkøkken eller et kølerum, hvor madvarer bliver opbevaret, så kræver det et industrikøkken gulv i rigtig høj kvalitet.

Et industrikøkken gulv i høj kvalitet skal sikre fri bevægelighed, det skal kunne klare belastninger samt ekstrem varme og kulde – og så skal du kunne holde dit industrikøkken gulv rent til enhver tid. Er du på udkig efter et industrikøkken gulv, der kan alt dette, så er du kommet til det rette sted.

Hos Jysk Coating har vi over 30 års erfaring med coating og specialbelægning af gulve – især industrikøkken gulve er noget, vi kan udføre i rigtig høj kvalitet. Vi udfører gulve i blandt andet epoxy og polyurethan, der begge er fugefri gulve, som kan skræddersyes lige efter dine behov.

Det får du med et industrikøkken gulv fra Jysk Coating

Hos Jysk Coating leverer vi kvalitetssikrede gulve, der lever op til både dine og myndighedernes krav

For os handler det nemlig ikke kun om at finde frem til det rette gulv – det handler om at vælge rigtigt første gang og få lagt et industrikøkken gulv, som du kan få glæde af i meget lang tid.

Vi tager højde for alt, når vi skal lægge dit nye køkkengulv i enten epoxy eller polyurethan. Det eneste, du skal beslutte, er, hvilket udtryk dit nye industrikøkken gulv skal have – resten skal Jysk Coating nok sørge for. Vi lægger et industrikøkken gulv, der:

  • er rengøringsvenligt
  • er arbejdssikret og faldsikret
  • er rengøringsvenligt
  • kan klare termisk chok

Er du i tvivl om, hvilken type af industrikøkken gulv, der passer bedst til din virksomhed, skal du ikke tøve med at tage Jysk Coating med på råd. Vi sørger for, at du får en gulvløsning, der overholder samtlige funktionskrav samt krav til belastning. Vi kommer gerne med en masse køkkengulv inspiration, så du ligeledes kan finde det gulv, der også æstetisk passer ind i rammerne.

Vi kan lægge dit industrikøkken gulv

Hos Jysk Coating har vi over 30 års erfaring med specialbelægninger til erhverv – herunder køkkengulve

Vi udfører professionelt arbejde, og tager alle typer af opgaver ind uanset omfang og kompleksitet. Så har du et industrikøkken gulv, der trænger til at blive skiftet ud, så er Jysk Coating din specialist.

Vi lægger industrikøkken gulv i Nordjylland og resten af Danmark. Hvor end du arbejder i restaurant, kølerum, industrikøkken, storkøkken eller i andre levnedsmiddelsbrancher, så står vi klar med køkkengulv inspiration og et uforpligtende tilbud til dig og dit gulv. Du kan fange os på info@jyskcoating.dk eller på telefon (+45) 51 17 61 10.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os