Industrigulve

Dit gulv skal kunne klare store daglige belastninger – især hvis der er tale om industrigulve.

Industrigulve

Dit gulv skal kunne klare store daglige belastninger – især hvis der er tale om industrigulve. Går du derfor med tanker om at få skiftet dit værkstedsgulv, gulvet på fabrikken eller noget helt tredje, er det vigtigt, at du vælger et holdbart og slidstærkt industrigulv. Jysk Coating udfører diverse former for industrigulve. Vi udfører blandt andet epoxy-, polyurethan- samt akrylbelægninger til industriproduktion, lagerhaller, levnedsmiddelindustrien og mange flere.

Fordele ved industrigulve

Fugefri overflade ▪︎ Termisk, kemikalie og mekanisk resistent ▪︎ Gode skridsikringsegenskaber ▪︎ Gode skridsikringsegenskaber ▪︎ Slidstærke ▪︎ Vandtætte og hygiejniske overflader

Eksperter i industrigulve i høj kvalitet

Skal du til at vælge nye industrigulve til din virksomhed, er der en del tanker, du bør gøre dig inden

For langt de fleste brancher er der en lang række krav til dine industrigulve, og det er derfor helt essentielt, at du vælger et gulv, der kan leve op til alle gældende standarder.

Industrigulve til medicinalindustrien skal ikke kunne det samme som et industrigulv til en fabrik – og omvendt. Du bør derfor sætte dig helt ind i, hvilke kemiske, termiske samt mekaniske belastninger, dine nye industrigulve skal kunne modstå.

Hos Jysk Coating er vi eksperter i industrigulve. Der findes mange forskellige former for epoxy- og polyurethangulvbelægninger, og vi ved, at det kan være svært at finde rundt i alle lovkrav. Dette vil vi hos Jysk Coating mere end gerne hjælpe vores kunder med.

Skal dine industrigulve derfor skiftes, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Alle vores industrigulve er velegnede til alle former for industriproduktion, og vi kan være leveringsdygtige i lige præcist den type gulvbelægning, du har behov for.

Derfor skal du vælge industrigulve til din virksomhed

Hvad end der er tale om et nyt værkstedsgulv, et gulv til kontoret eller til forretningen, så er der flere fordele ved at vælge industrigulve af epoxy, polyurethan eller akryl

Alle tre typer af industrigulve er en garanteret kvalitetsløsning, der kan laves til passe præcist til din type af erhverv. Disse gulve er ydermere yderst stilrene, og mulighederne for at lave et skræddersyet gulv, hvis design passer perfekt til din virksomhed, er mange.

Derudover et det blandt andet muligt at gøre industrigulve ekstra skridsikre, så har du brug for et gulv, der er sikkert for dine medarbejdere at bevæge sig rundt på, er det muligt at skabe et skridsikkert underlag i virkelig høj kvalitet. Ønsker du derimod et gulv, der er komfortabelt at gå på, kunne industrigulve i polyurethan være den rette løsning for dig. Har du derimod brug for industrigulve, der kan klare høje eller lave temperaturer, eller som skal kunne holde til kraftig rengøring, så kan Jysk Coating også være behjælpelig med industrigulve, der kan opfylde alle dine krav og behov. Sidst, men ikke mindst, kan vi også udføre industrigulve, der kan holde til store mekaniske belastninger hver eneste dag.

Vælg en specialist i industrigulve – vælg Jysk Coating

Uanset hvilke krav til skridsikkert underlag, belastning, rengøring og lignende, du har til dit gulv, kan Jysk Coating hjælpe dig

Vi har over 30 års erfaring med at lægge mange typer af industrigulve til en lang række brancher og erhverv – derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med et industrigulv i høj kvalitet. Et industrigulv, der er holdbart, slidstærkt og lavet specielt til din virksomhed.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig af forskellige industrigulve? Så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os på info@jyskcoating.dk eller på telefon (+45) 51 17 61 10. Vi står altid klar til at hjælpe dig med et nyt og flot industrigulv.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service