Gulv til Erhverv

Dit gulv skal kunne klare store daglige belastninger – især hvis der er tale om erhvervsgulve.

Gulv til erhverv

Dit gulv skal kunne klare store daglige belastninger – især hvis der er tale om gulve til erhverv. Går du derfor med tanker om at få skiftet dit værkstedsgulv, gulvet på fabrikken eller noget helt tredje, er det vigtigt, at du vælger et holdbart og slidstærkt erhvervsgulv. Jysk Coating udfører diverse former for gulve til erhverv. Vi udfører blandt andet epoxy-, polyurethan- samt akrylbelægninger til industriproduktion, lagerhaller, levnedsmiddelindustrien og mange flere.

Fordele ved erhvervsgulve

Fugefri overflade ▪︎ Termisk, kemikalie og mekanisk resistent ▪︎ Gode skridsikringsegenskaber ▪︎ Gode skridsikringsegenskaber ▪︎ Slidstærke ▪︎ Vandtætte og hygiejniske overflader

Eksperter i gulv til erhverv i høj kvalitet

Skal du til at vælge nye erhvervsgulve til din virksomhed, er der en del tanker, du bør gøre dig inden

For langt de fleste brancher er der en lang række krav til dine erhvervsgulve, og det er derfor helt essentielt, at du vælger et gulv, der kan leve op til alle gældende standarder.

erhvervsgulve til medicinalindustrien skal ikke kunne det samme som et erhvervsgulv til en fabrik – og omvendt. Du bør derfor sætte dig helt ind i, hvilke kemiske, termiske samt mekaniske belastninger, dine nye erhvervsgulve skal kunne modstå.

Hos Jysk Coating er vi eksperter i erhvervsgulve. Der findes mange forskellige former for epoxy- og polyurethangulvbelægninger, og vi ved, at det kan være svært at finde rundt i alle lovkrav. Dette vil vi hos Jysk Coating mere end gerne hjælpe vores kunder med.

Skal dine erhvervsgulve derfor skiftes, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Alle vores erhvervsgulve er velegnede til alle former for industriproduktion, og vi kan være leveringsdygtige i lige præcist den type gulvbelægning, du har behov for.

Derfor skal du vælge erhvervsgulve til din virksomhed

Hvad end der er tale om et nyt værkstedsgulv, et gulv til kontoret eller til forretningen, så er der flere fordele ved at vælge erhvervsgulve af epoxy, polyurethan eller akryl

Alle tre typer af erhvervsgulve er en garanteret kvalitetsløsning, der kan laves til passe præcist til din type af erhverv. Disse gulve er ydermere yderst stilrene, og mulighederne for at lave et skræddersyet gulv, hvis design passer perfekt til din virksomhed, er mange.

Derudover et det blandt andet muligt at gøre erhvervsgulve ekstra skridsikre, så har du brug for et gulv, der er sikkert for dine medarbejdere at bevæge sig rundt på, er det muligt at skabe et skridsikkert underlag i virkelig høj kvalitet. Ønsker du derimod et gulv, der er komfortabelt at gå på, kunne erhvervsgulve i polyurethan være den rette løsning for dig. Har du derimod brug for erhvervsgulve, der kan klare høje eller lave temperaturer, eller som skal kunne holde til kraftig rengøring, så kan Jysk Coating også være behjælpelig med erhvervsgulve, der kan opfylde alle dine krav og behov. Sidst, men ikke mindst, kan vi også udføre erhvervsgulve, der kan holde til store mekaniske belastninger hver eneste dag.

Vælg en specialist i erhvervsgulve – vælg Jysk Coating

Uanset hvilke krav til skridsikkert underlag, belastning, rengøring og lignende, du har til dit gulv, kan Jysk Coating hjælpe dig

Vi har over 30 års erfaring med at lægge mange typer af erhvervsgulve til en lang række brancher og erhverv – derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med et erhvervsgulv i høj kvalitet. Et erhvervsgulv, der er holdbart, slidstærkt og lavet specielt til din virksomhed.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig af forskellige erhvervsgulve? Så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os på info@jyskcoating.dk eller på telefon (+45) 51 17 61 10. Vi står altid klar til at hjælpe dig med et nyt og flot industrigulv.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service

Vores informationer

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.

Jysk Coating ApS
Håndværkervej 36A, 9320 Hjallerup

(+45) 51 17 61 10
info@jyskcoating.dk

CVR nr.: 40453660

Skriv til os