Gulv til Erhverv mm.

Hos Jysk Coating har vi specialiseret os i at levere solide og langtidsholdbare gulve til erhverv.

Gulv til erhverv

Jysk Coating tilbyder gulv til erhverv

Gulve skal kunne holde til meget – især når der er tale om gulv til erhverv. Hos Jysk Coating har vi specialiseret os i at levere solide og langtidsholdbare gulve til erhverv. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette specialbelægning, og vi sørger for et knivskarpt og robust gulv til erhverv – hver gang.

Hvorfor vælge vores gulve til erhverv?

  • De kan modstå store belastninger
  • De er lette at rengøre og desinficere
  • De er slidstærke og holdbare
  • De kan udarbejdes til at passe præcist til dine behov
Stort industrigulv er næsten færdigt.

Industrigulve

Læs mere her

null

Industritanke

Læs mere her

Igangværende arbejde af industrigulv

Industrikøkken

Læs mere her

null

Landbrug

Læs mere her

Industrigulv er næsten færdigt.

Marine

Læs mere her

Hvilken type gulv til erhverv skal du vælge?

Når der er tale om gulv til industri og gulv til erhverv, gælder det om at vælge det rigtige fra start af. Et gulv til erhverv, der ikke lever op til virksomhedens standarder, kan medføre alt for hurtig slitage, og i sidste ende kan et forkert gulv også føre til et dårligt arbejdsmiljø.

Et særligt godt valg, når det kommer til gulv til erhverv, er et industri gulv i epoxy, et polyuretangulv eller et akrylgulv. Hvilken type gulv til erhverv, du skal vælge, kommer helt an på, hvilken form for virksomhed du driver. Går du derfor med tanker om at få lagt nyt gulv lavet til erhverv, er der en række overvejelser, du med fordel kan gøre dig inden. Hvilke mekaniske og kemiske belastninger skal dit industri gulv kunne modstå? Skal det være særlig skridsikkert? Skal det kunne klare termisk stress? Skal det være let at gøre rent?  Din virksomheds arbejdsgang og din branche har nemlig stor betydning for, hvilken type gulv til erhverv, du bør vælge.

Hos Jysk Coating har vi over 30 års erfaring med gulv til erhverv. Vi kan til enhver tid hjælpe dig med at finde frem til det rette gulv til erhverv, der lever op til din virksomheds krav og kan klare den belastning og det slid, der følger med.  Vælger du os som din samarbejdspartner, når det kommer til professionelle gulvløsninger, er du derfor garanteret et solidt og funktionsdygtigt gulv til erhverv, der sikrer et optimalt arbejdsmiljø og opfylder samtlige krav.

Gulve til erhverv, der lever op til alle krav og standarder

Et godt og solidt gulv til erhverv er alfa og omega for dit arbejde – derfor findes der i dag også en lang række krav til gulve i erhvervslivet og industrier. Krav, som vores gulve til erhverv lever op til, uanset hvilken virksomhed du driver. Vi har gjort det til vores mærkesag at levere specialbelægninger af gulve til en lang række af industrier og brancher, så uanset din virksomhed kan vi helt sikkert hjælpe dig med et nyt og flot gulv til erhverv.

Vi har blandt andet specialiseret os i følgende typer gulv til erhverv:

  • Gulv til industri køkkener
  • Gulv til industri tanke
  • Industri gulve til forskellige brancher
  • Gulv til landbrug
  • Gulv til marine erhverv

Til levnedsmiddelindustrien kan vi blandt andet lægge skridsikre epoxygulve, der ikke kun garanterer sikker bevægelse i dit industri køkken eller restaurant, men samtidig også har en fugefri overflade og er let at rengøre grundigt for at sikre høj hygiejnisk standard. Vi har derudover mulighed for at lægge en helt særlig epoxybelægning, der er særlig nyttigt ved industri tanke og andre områder, der skal kunne modstå syrer, fedt, olie og andre opløsningsmidler. Sammen med dig finder vi frem til det rette gulv til erhverv, der kan klare den belastning, det udsættes for, der er sikkert for dine medarbejdere, og som kan gøres ordentligt rent – uanset om der er tale om et gulv til industri, gulv til landbrug eller noget helt tredje.

Jysk Coating – din specialist i gulve til erhverv

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til at vælge det rette gulv til erhverv. Vælger du Jysk Coating som din specialist i gulv til erhverv, er du altid sikker på at få en robust gulvløsning, der matcher din virksomheds krav – både når det kommer til belastning og slitage.

Vi tager os god tid til at sætte os ind i dine behov og din virksomhed, og når det kommer til materialer og udførelsen af gulv til erhverv, går vi aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteten. Så går du med tanker om at få skiftet det gamle gulv ud med et nyere og mere solidt gulv til erhverv, skal du endelig ikke tøve med at tage os med på råd. Du kan altid give os et kald på telefon (+45) 51 17 61 10 eller sende os en e-mail på info@jyskcoating.dk. Vi står altid klar til at skræddersy en solid gulvløsning, som passer til din virksomhed.

null

5 års garanti

null

Høj kvalitet

null

+30 års erfaring

null

God service